_________________ PS>Podstawą i fundamentem każdego związku jest zaufanie, zrozumienie, i wiara w drugą osobę bo sprawy uczuć są bardzo delikatną kwestią i trudno w nie ingerować tak, żeby nikogo nie urazić.
AG
Moim zdaniem to ......... i na dodatek...............
PS> Nie chce być posadzony o publiczne używanie wulgaryzmów.Jak ktoś to czyta, to się zorientował ze dłuuuugo już tam nie pisze, i pisać zamiaru nie mam, i dobrze bo jedyną zasada tam panującą jest "róbta co chceta"
_________________ Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego
Ja jestem tradycjonalista, dlatego wszelkie gazety czytam w formie "papierkowej".Nie przepadam także, za wszelakiego rodzaju czatami czy forami internertowymi
_________________ Różnica między niemożliwym a możliwym leży w ludzkiej determinacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum