Wysłany: 2010-06-10, 14:59 Totalna cenzura na łamach Głosu Koszalinskiego
Totalna cenzura na temat BTK,BSM.Administrator blokuje adresy IP użytkowników krytykujących działalność,ofertę programową BTK.Czyżby IV RP bez prezydenta Kaczyńskiego stała się faktem?
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2006 Posty: 2341 Skąd: Białogard
Wysłany: 2010-06-10, 15:33
hahaha wreszcie się obudzili dawno już to mogli zrobić co kilku kre3tynów wyeliminować co tylko wciąż ludzi krytykowali takie Białogardzki wszech wiedzące mądrale... zarzucano mi że ja podobne zasady wprowadziłem ale o wiele mniej restrykcyjne.
AG
gk24
Ocena: 5
wpis Dzisiaj, 00:43
Wpis #73
Nowy
*
Grupa: Moderatorzy
Wpisów: 3
Nr użytkownika: 1818
posty zostały usunięte - "dyskusja" nie na temat i niezgodna z regulaminem forum.
Temat zostaje zamknięty - dalsze tego typu wypowiedzi będą skutkowały zbanowaniem niektórych kont.
moderator
A nie było tam nic takiego obraźliwego jedynie sama prawda a tu proszę osunęli ,zamkneli temat i jeszcze grożą...a to dla tego że ja sam zgłosiłem do prokuratury ościganie z urzędu osób które mnie i moją rodzine oczerniali i sprawa w toku.
AG
_________________ PS>Podstawą i fundamentem każdego związku jest zaufanie, zrozumienie, i wiara w drugą osobę bo sprawy uczuć są bardzo delikatną kwestią i trudno w nie ingerować tak, żeby nikogo nie urazić.
AG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum