Interesujący temat Ja natomiast lubię sobie poograć w NFS Most Wanted Baardzo lubię Mahjongga na wp, na on-line. I jeszcze jedną taką mała gierkę ale ona pozostanie tylko tajemnicą
_________________ Żyję tym co czuję. Z życia biorę to, co mi smakuje ..
^^ moniczka ja w machjoonga na psxie gralem :D:D a w nfs mw gralem kiedys :D gumcior wiem wiem palant jestes wiec w niego grasz ;) nic dziwnego ale takie zastrzezenie to nie temat dla palantow :P
Ja gram w siatkówkę na siedząco. Wiem wiem pewnie pytasz się teraz "a cóż takiego to jest" Już odpowiadam jest to odpowiedź na to że pomimo że ktoś jest osobą niepełnosprawną może uprawiać i rywalizować w dyscyplinach sportowych o cele rangi Mistrza Polski, Europy, Świata. Liczą się chęci i zaangażowanie.
Strategie,strategie i jeszcze raz strategie.Stare,nowe nie robi mi to roznicy bo i tak mozg pracuje ostatnio zrobilam wielki powrot do Dune 2000.Zaraz potem odkurze The Settlers.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum