Nawet jednorarowy seks może uszczęśliwić kobietę, problem w tym , że nie wszyscy mężczyźni potrafią "stanąć"...:) na wysokości zadania...Pozdrawiam wszystkich 100%-towych mężczyzn...:)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 11 Sty 2007 Posty: 1016
Wysłany: 2010-05-12, 08:31
Nawiązując do tematu chciałabym podzielić się z forumowiczami zjawiskiem które obserwuję wśród swoich znajomych,obecnie coraz częściej zdrady dopuszczają się jako pierwsze kobiety ,chciałabym poznać opinię innych forumowiczów jak to jest w ich otoczeniu
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2006 Posty: 2341 Skąd: Białogard
Wysłany: 2010-05-12, 13:13
Ja jestem wierny jak szympans
AG
_________________ PS>Podstawą i fundamentem każdego związku jest zaufanie, zrozumienie, i wiara w drugą osobę bo sprawy uczuć są bardzo delikatną kwestią i trudno w nie ingerować tak, żeby nikogo nie urazić.
AG
Wysłany: 2010-05-12, 22:22
Dziurki
AG
_________________ PS>Podstawą i fundamentem każdego związku jest zaufanie, zrozumienie, i wiara w drugą osobę bo sprawy uczuć są bardzo delikatną kwestią i trudno w nie ingerować tak, żeby nikogo nie urazić.
AG
_________________ Nie tylko dla swojej chwały wojuje władca,ale przede wszystkim o szlaki handlowe,o targowiska kupieckie,o bogactwo dla swojego kraju.
-Zbigniew Nienacki,Ja Dago Piastun-
Wysłany: 2010-05-14, 02:15
Majka ...TAK to wam kobitkom trzeba przyznać ....jakie Życie było by prostsze bez was to masakra ale czy by nie było za proste-nudne???
AG
AG
Adam to samo dotyczy Was facetów :) będąc z Wami jest źle, być bez Was jeszcze gorzej
Oj na pewno zanudzilibyście się 'na smierć" kto by Wam marudził nad uchem które tak uwielbiacie
_________________ Nikim jest ten człowiek co nie zna miłości ^^
Licz tylko na siebie., reszta jest kłamstwem i obłudą.
Wysłany: 2010-05-15, 10:03
Majka ja lobię jak marudzi mi kobitka podczas"lodzika"
AG
Adam !!!! osz Ty ubiję Cię ....niedobroto pisać o upodobaniach łózkowych gdy forum na pewno odwiedzają i małoletnie osoby.
I nie o takie marudzenie mi chodziło
_________________ Nikim jest ten człowiek co nie zna miłości ^^
Licz tylko na siebie., reszta jest kłamstwem i obłudą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum