Wysłany: 2009-11-16, 00:20 Muzyka, której słuchamy
Jakiej muzyki Wy, drodzy forumowicze słuchacie? Macie ulubionych wykonawcow, gatunek, czy słuchacie tego co Wam wpadnie w ucho?
Ja najczęściej słucham:
Armin van Brunnen-In and out of love
David Guetta ft. Akon- Sexy bitch
Europe- The final countdown (może stare ale fajny kawałek )
Pussycat Dolls- Hush, hush, hush, hush
Kalwi& Remi- Stop( falling down)
Ville Valo feat. Natalia Avalon - Summer Wine
Pussycat Dolls- Jai ho
Inna- Love
East Clubbers- Sextasy
East Clubbers- My Love
Jest jeszcze wieeeeeeeeele wiecej kawałków, ale te lubie najbardziej.Polskiego hip-hopu praktycznie nie słucham, chyba że te stare z przed paru lat bo teraz to już nie to samo...
A i dla wszystkich chłopaków z forum- jak sie chcecie podołować to sobie posłuchajcie kawałek Coś za coś Natalii Lesz, tekst przybija co niektórych
_________________ Bezużyteczną rzeczą jest uczyć się, lecz nie myśleć, a niebezpieczną myśleć, a nie uczyć się niczego
Ostatnio zmieniony przez piotrek_brd 2010-05-12, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2006 Posty: 2341 Skąd: Białogard
Wysłany: 2010-04-23, 19:08
a ja Disco -Olo
AG
_________________ PS>Podstawą i fundamentem każdego związku jest zaufanie, zrozumienie, i wiara w drugą osobę bo sprawy uczuć są bardzo delikatną kwestią i trudno w nie ingerować tak, żeby nikogo nie urazić.
AG
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2006 Posty: 2341 Skąd: Białogard
Wysłany: 2010-04-23, 19:50
Majka a jak ja bym ci tak nad rankiem cosik zaśpiewał?
AG
_________________ PS>Podstawą i fundamentem każdego związku jest zaufanie, zrozumienie, i wiara w drugą osobę bo sprawy uczuć są bardzo delikatną kwestią i trudno w nie ingerować tak, żeby nikogo nie urazić.
AG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum