Nowa strona 1

Strona Główna BIAŁOGARD
Moderatorem forum jest Adam Gajlewicz

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
M 2 Unieście pow.55m2 200m od morza , bezczynszowe , działka 170m2 tel.503 455 452

Poprzedni temat :: Następny temat
OSZCZERSTWA nt; higieny szpitala
Autor Wiadomość
RYSZARD Wapniarski
Gość
Wysłany: 2008-04-07, 17:49   

dOWIEDZIAŁEM SIE O OSZCZERSTWACH nt; higieny szpitala. To chory człowiek, który (którzy) od szeregu lat podkładają świnię aby ten szpital upadł. Nikczemniku, takej czystości i porządków nie masz w domu w największe święta. Przy naszym Sanepidzie, opisane paszkwile nie maja miejsca. Wiele szpitali objechałem i Białogard to jeden z najczyściejszych szpitali. Wstdź się i to bardzo!. Niedoróbki czli skończone łotry, którzy nie mogą już nic więcej zrobić dla szpitala, jemu zaszkodzić , zniszcyć, uciekają do takich, skrajnych metod, czynią zło dla szpitala i powiatu. Pracownicy powinni wniknąć w osobowości tych paszkwilarzy i napietnować i pogonić.

riko 

Wysłany: 2008-04-07, 20:04   

Jeszcze zanim konkurs na restrukturyzację szpitala Białogardzkiego zostanie ogłoszony, już i tak będzie wiadomo, kto go przeprowadzi. A po konkursie zwycięski Ktoś .. wsadzi do szpitala swojego dyrektora i złamie tzw. ustawę antykorupcyjną,I znowu zacznie się prywatny folwark......czego tym skorumpowanym i skorumpowniczom życzę....że im ktoś kiedyś ze szpitala zrobi mównicę..... tego im zamiast leczenia życzę.

ada
5

Wysłany: 2008-04-08, 07:03   

nie jestem w temacie,ale odniosę się do postu GOśCIA,

3 tygodnie temu byłam zmuszona kilka razy dziennie być w szpitalu w koszalinie,kołobrzegu i w białogardzie i jeszcze w innych szpitalach w POLSCE szukałam dobrego lekarza -co się okazało ;NAJLEPSZEGO LEKARZA ZNALEźLIśMY TU W BIAłOGARDZIE,a ci co nażekają na czystość w naszym szpitalu :evil:
to bardzo proszę przejedzcie się po innych szpitalach .a wtedy docenicie NASZ BIAłOGARDZKI.

Adam Gajlewicz 

Wysłany: 2008-04-09, 15:53   

ada popieram ...przez 2lata odwiedziłem 5 szpitali i zdecydowanie u nasz wypadł najlepiej pod względem personelu i obsługi.
AG

Yrek 
0

Wysłany: 2008-04-09, 17:58   

Czy czysto to nie wiem, ale jak to już kiedyś pisałem sam dobrowolnie nie położę się na jakikolwiek zabieg na naszej chirurgii :-| . Doświadczenia ostatnich 2 lat zaważyły na tym postanowieniu. Mam do czynienia z odziałem chirurgicznym w Kołobrzegu i nasz pod względem estetycznym i jakości opieki pielęgniarskiej jest daleko w tyle.

Bodzio
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-12, 09:33   

post w historii
Ostatnio zmieniony przez Bodzio 2010-03-07, 18:34, w całości zmieniany 1 raz  

Adam Gajlewicz 

Wysłany: 2008-04-13, 10:50   

mysle Bodziu , że nie nie wszyscy w końcu mnie znają.
AG

Bodzio
[Usunięty]

Wysłany: 2008-04-13, 11:41   

post w historii
Ostatnio zmieniony przez Bodzio 2010-03-07, 18:34, w całości zmieniany 1 raz  

Yrek 
0

Wysłany: 2008-04-13, 12:20   

Adam Gajlewicz napisał/a:
mysle Bodziu , że nie nie wszyscy w końcu mnie znają.
AG

Hehe normalnie albo musieliby być z innej części Polski, co i tak nie miało by racji bytu bo zostali by uświadomieni przez osoby znające Ciebie :-) . Albo przez ostatnie 15 lat byli poza Białogardem i nie wiedzą co tu się dzieje (bez domysłów pisze ogólnie). Adam jesteś osobą publiczna w Białogardzie i nie łudź się, że Ktoś nie wie kim jesteś.

areczek75
0

Wysłany: 2010-04-08, 21:35   

Pan Wapniarski jeszcze tam pracuje???Za kadencji pani Ziolkowskiej juz powinny byc usuniety!!!

Kika 
0
Do digo nada ;)

Wysłany: 2010-04-09, 08:48   

http://warszawa.gazeta.pl...j_lazience.html
takze moze nie jest tak zle w bialogardzkim szpitalu-o ile pamietam z ostatniego pobytu to sluchawka prysznicowa byla

Odpowiedz do tematu