dOWIEDZIAŁEM SIE O OSZCZERSTWACH nt; higieny szpitala. To chory człowiek, który (którzy) od szeregu lat podkładają świnię aby ten szpital upadł. Nikczemniku, takej czystości i porządków nie masz w domu w największe święta. Przy naszym Sanepidzie, opisane paszkwile nie maja miejsca. Wiele szpitali objechałem i Białogard to jeden z najczyściejszych szpitali. Wstdź się i to bardzo!. Niedoróbki czli skończone łotry, którzy nie mogą już nic więcej zrobić dla szpitala, jemu zaszkodzić , zniszcyć, uciekają do takich, skrajnych metod, czynią zło dla szpitala i powiatu. Pracownicy powinni wniknąć w osobowości tych paszkwilarzy i napietnować i pogonić.
Jeszcze zanim konkurs na restrukturyzację szpitala Białogardzkiego zostanie ogłoszony, już i tak będzie wiadomo, kto go przeprowadzi. A po konkursie zwycięski Ktoś .. wsadzi do szpitala swojego dyrektora i złamie tzw. ustawę antykorupcyjną,I znowu zacznie się prywatny folwark......czego tym skorumpowanym i skorumpowniczom życzę....że im ktoś kiedyś ze szpitala zrobi mównicę..... tego im zamiast leczenia życzę.
nie jestem w temacie,ale odniosę się do postu GOśCIA,
3 tygodnie temu byłam zmuszona kilka razy dziennie być w szpitalu w koszalinie,kołobrzegu i w białogardzie i jeszcze w innych szpitalach w POLSCE szukałam dobrego lekarza -co się okazało ;NAJLEPSZEGO LEKARZA ZNALEźLIśMY TU W BIAłOGARDZIE,a ci co nażekają na czystość w naszym szpitalu
to bardzo proszę przejedzcie się po innych szpitalach .a wtedy docenicie NASZ BIAłOGARDZKI.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2006 Posty: 2341 Skąd: Białogard
Wysłany: 2008-04-09, 15:53
ada popieram ...przez 2lata odwiedziłem 5 szpitali i zdecydowanie u nasz wypadł najlepiej pod względem personelu i obsługi.
AG
_________________ PS>Podstawą i fundamentem każdego związku jest zaufanie, zrozumienie, i wiara w drugą osobę bo sprawy uczuć są bardzo delikatną kwestią i trudno w nie ingerować tak, żeby nikogo nie urazić.
AG
Czy czysto to nie wiem, ale jak to już kiedyś pisałem sam dobrowolnie nie położę się na jakikolwiek zabieg na naszej chirurgii . Doświadczenia ostatnich 2 lat zaważyły na tym postanowieniu. Mam do czynienia z odziałem chirurgicznym w Kołobrzegu i nasz pod względem estetycznym i jakości opieki pielęgniarskiej jest daleko w tyle.
Bodzio [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-12, 09:33
post w historii
Ostatnio zmieniony przez Bodzio 2010-03-07, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2006 Posty: 2341 Skąd: Białogard
Wysłany: 2008-04-13, 10:50
mysle Bodziu , że nie nie wszyscy w końcu mnie znają.
AG
_________________ PS>Podstawą i fundamentem każdego związku jest zaufanie, zrozumienie, i wiara w drugą osobę bo sprawy uczuć są bardzo delikatną kwestią i trudno w nie ingerować tak, żeby nikogo nie urazić.
AG
Bodzio [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-13, 11:41
post w historii
Ostatnio zmieniony przez Bodzio 2010-03-07, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
mysle Bodziu , że nie nie wszyscy w końcu mnie znają.
AG
Hehe normalnie albo musieliby być z innej części Polski, co i tak nie miało by racji bytu bo zostali by uświadomieni przez osoby znające Ciebie . Albo przez ostatnie 15 lat byli poza Białogardem i nie wiedzą co tu się dzieje (bez domysłów pisze ogólnie). Adam jesteś osobą publiczna w Białogardzie i nie łudź się, że Ktoś nie wie kim jesteś.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum