Moja nawet kawy załuje,wiec nie moge powiedziec ,ze nie dba o moje zdrowie,poprostu nie czestuje niczym i takim sposobem nie ma mowy o zgadze.Zoładek szczesliwy a tesciowa też bo zaoszczedziła na wodzie,cukrze itd.I jak tu nie kochac rodziny!
A co do chmielu i wodeczki też ma swoje zdanie najlepsze to piwo karmelowe-a jak człowiek zaszaleje!(nie chciałabym jej widzieć po takim ,ktore ma więcej niż 5%,pewnie zaczelaby latac)
A jeśli sama jesteś teściową to co innego... A w temacie jeśli chodzi o szybki przepis to:ugotować makaron ,na patelni podsmazyć cebule ,makaon po ugotowaniu wrzucić do niej,do calości dorzucic pare jajek ,podsmażyć to wszystko razem z solą pieprzem dla talentow kulinarnych napisze żeby dodali kostke rosolową z oliwą z oliwek i gotowe.Szybko,tanio smacznie.
makaron z podsmażoną cebulą,jajka suroew wbić 3 wystarczą sól pieprz,mogą być oliwki,
wszystko wymieszać i na patelnię wskazany jest żółty ser pokrojony ,smażyć na wolnym ogniu nie mieszać ,przyłózyć drugą patelnię na wierzch i przewrócic nie mieszając ,wyjdzie taki placek polać sosem to dopiero kolacja .kilogramy same ładują się na człowieka
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2006 Posty: 2341 Skąd: Białogard
Wysłany: 2007-06-30, 11:04
a mi przybyło i to ile? ano 10kg.
ada zapomniałaś o jakichś 2-3 browarach do tego placka ...a jeszcze jedno skoro taki dobry to czemu jeszcze go nie jedliśmy?
AG
_________________ PS>Podstawą i fundamentem każdego związku jest zaufanie, zrozumienie, i wiara w drugą osobę bo sprawy uczuć są bardzo delikatną kwestią i trudno w nie ingerować tak, żeby nikogo nie urazić.
AG
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Maj 2006 Posty: 2341 Skąd: Białogard
Wysłany: 2007-07-01, 00:21
brawo mamy nadzieje ,że to nie czcza gatka ado.Już wypatruje słonka
AG
_________________ PS>Podstawą i fundamentem każdego związku jest zaufanie, zrozumienie, i wiara w drugą osobę bo sprawy uczuć są bardzo delikatną kwestią i trudno w nie ingerować tak, żeby nikogo nie urazić.
AG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum